HÅLL UTKIK PÅ VÅR FACEBOOK OCH

INSTAGRAM FÖR DATUM  KRING KOMMANDE EVENT

KOMMANDE PÅ IMPERIET INDUSTRIES:

ÖLPROVNING

Imperiets egen variant av ölprovning hålls med jämna mellanrum för alla som är nyfikna

på att vidga sina vyer eller bara vill ha en trevlig kväll på vår bryggeripub.

Days of

THUNDER

8 st bilar.

4 team med 2 förare

i varje lag.

Radiostyrda bilar

med en topphastighet på 30km/h på en bana av 7 x 4 meter!

Kaos och andrenalin!

Kommer ert team kamma hem pokalen? 

IMPERIET QUIZ

Imperiet Podcasts väldigt speciella upplevelse-quiz har dragit fulla hus runt om i kommunen. Självklart är de en del av företagets utbud. Gör er beredda på oförglömliga kvällar.

AFTER WORK

ONSDAG

Exakt vad det låter som. Imperiet öppnar upp på bestämda onsdagar för mysig after work. Håll utkik på vår facebooksida för att boka din plats.

BALLADS NIGHT

I ett rosa skimmer från discokulan fylls hela lokalen med mäktigt släpande virvelslag medan rökmaskinen puffar tills den glöder!

Ballader, ballader och ballader! Allsång och mjukt vaggande människor, närmare en riktigt hängiven sekt kommer inte Norrtälje i dagsläget.

MELODI

FESTIVALEN

Vad vore en projektor och ett ljudsystem om det inte på riktigt testades av sveriges mest slipade och rutinerade artister? Och du, har du funderat på hur mycket bättre en konsert blir framför skärmen när du själv står i en lokal med discoljus, girlanger och bar?

FÖRETAGSKAMPEN

Under 2021 kommer Imperiet att anordna något vi vill kalla företagskampen. Ert företag kommer i olika utmaningar ställas mot andra företag i kommunen tills bara ett stolt bolag står på tronen. I vår fantastiska pubmiljö kommer kamperna att stå! 

EM-FESTEN

I sommar spelar Sverige europamästerskapet i fotboll. Självklart har vi köpt licensen för att få skapa oförglömliga matchdagar framför vår projektor!